Siirry suoraan sisältöön

Unipercare sai 15 miljoonaa dollaria kasvun vauhdittamiseen

SmartGroup pankin asiakaspalvelussa

Unipercare Technologies, kotiin toimitettavien digitaalisten palvelujen teknologiatoimittaja on kerännyt 14,5 miljoonaa dollaria laajentaakseen palvelualustaansa.

29. kesäkuuta julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että rahoituskierrosta johtivat USA / Palo Alto, Zeev Ventures ja Israel / Tel Aviv, sijoitusyhtiö Aleph. Yhdessä kahden edellisen rahoituskierroksen kanssa Unipercare on kerännyt lähes 21 miljoonaa dollaria.

Tel Avivissa vuonna 2016 perustettu Unipercare ydinteknologia on Android-pohjainen TV sovitin. Yhdessä kaukosäätimeen upotetun mikrofonin ja webkameran avulla erityisryhmät voivat olla vuorovaikutuksessa TV:n kautta. Sisältö sisältää viihdettä, apua päivittäisten toimintojen suorittamiseen ja videopuheluja perheenjäsenten tai muiden yhteisön jäsenten kanssa sekä terveyspalveluja.

Unipercare TV sovittimen kehitys on tehnyt palvelun laiteriippumattomaksi

SmartGroupin kumppani, Unipercare

Unipercare auttaa vanhempia aikuisia ehkäisemään yksinäisyyttä ja sosiaalista eristäytymistä osallistumalla aktiiviseen virtuaaliyhteisöön.

Unipercare tarjoaa ratkaisun, joka muuttaa television, tabletin tai mobiililaitteen interaktiiviseksi viestintäkeskukseksi. Palvelu on suunniteltu vanhemmille aikuisille, se tarjoaa elävää, interaktiivista terveys- ja hyvinvointisisältöä, HIPAA-yhteensopivaa videoviestintää, etä-terveydenhoitoa, helpotettua perheviestintää, johdettua vertaistukea ja toimintaryhmiä.

Unipercare antaa vanhemmille aikuisille mahdollisuuden elää ihmisarvoista elämää täynnä mielenkiitoa ja merkitystä – kodinomaisesti.

Haluatko kuulla lisää? Kerro yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Ole yhteydessä vanhempiin aikuisiin heille mielekkäällä tavalla
Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *