Tarjoamme ratkaisuja, jotka tuovat parempaa palvelua asiakkaillemme!
10.11.2021

Tietosuojaseloste

SmartGroup huolehtii tietosuojastasi

Henkilötietosi ovat meille tärkeä asia. SmartGroup on sitoutunut noudattamaan henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Informoimme, jos keräämme tietojasi sekä miten tietojasi käsitellään. Useat palvelumme edellyttävät henkilötietojen keräämisen, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. 

Yleistä tietosuojainformaatioista 

Tällä sivustolla olevista tietosuojaselosteista löydät tarkemman kuvauksen SmartGroupin rekistereistä, joissa kerrotaan rekisteröidyn oikeuksista. Tietosuojaselosteita voidaan myös päivittää. 

SmartGroupin palvelujen käyttäjät saavat nähtäville palvelun käyttöön liittyvän henkilötietorekisterin tietosuojainformaation palveluun rekisteröityessään, jolloin pyydämme tutustumaan tietosuojaselosteisiin (ja pyydämme todennuksen informoinnista). Jos henkilötietojen käsittelyn perusteena on muu kuin lakisääteinen (tai sopimus) velvoite kerätä, käsitellä, arkistoida henkilötietoja rekisterissämme, pyydämme suostumuksen henkilötietojen keräämisestä rekisteriin. Rekisteröidyllä on mahdollisuus peruuttaa suostumus: Lisätietoa ja yhteystiedot rekisterikohtaisesti tietosuojainformaatioissa.  

SmartGroupin verkkosivusto ja evästekäytännöt 

Käytämme verkkopalvelussamme myös linkkejä muille sivustoille. Vaikka ne ovat tärkeiden sidosryhmiemme sivustoja ja näin ollen niiden yksityisyyden suojan kriteerit vastannevat omiamme, emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai niihin liittyvien yksityisyyden suojan käytännöistä. 

Verkkosivuilla täyttämiesi lomakkeiden, kyselyiden ja kilpailujen henkilötiedot tallentuvat ja ne poistetaan käyttötarpeen päätyttyä. Viestiliikenne verkkopalvelussa on SSL-salattua. 

Yleisiä tietosuojaohjeita rekisteröidylle

Lisätietoja 

Tietosuojavastaava Jouni Mäkipää
p. +358 40 901 5800, jouni.makipaa (at) smartgroup.fi

Tietosuojaselosteet

SmartGroup toimii rekisterinpitäjänä kaikissa järjestelmissä, joissa säilytetään henkilötietoja. Tietosuojaselosteista saat tarkemman kuvauksen pyydettäessä