Siirry suoraan sisältöön

JM Suomi Oy:n valinta oli SmartGroup Infonäyttöjen toimittajaksi

JM Suomi valitsi SmartGroupin infonäyttöjen toimittajaksi.
SmartGroup on solminut pitkän yhteistyösopimuksen Infonäyttöjen toimittamisesta JM Suomi Oy:n kohteisiin. JM–konserni on yksi Pohjoismaiden johtavia asuntorakentajia ja asuinalueiden kehittäjiä.

JM Suomi Oy on osa JM-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtavia asuntojen rakentajia ja asuinalueiden kehittäjiä. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunki-seuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.  JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita.

Digitaalisen Infonäytön pitää olla helppokäyttöinen. Tästä referenssinä palvelua käyttää lähes 25 000 asiakasta, joilla käytössä eri kohteissa tuhansia Infonäyttöjä. Pyydettäessä kerromme mielellään referensseistämme täällä Suomessa ja käyttäjistä maailmalla. 

Laaja, kaikille mantereille levinnyt käyttäjäkunta takaa jatkuvan kehittymisen. 

Helppokäyttöinen pilvipohjainen palvelu ei vaadi käyttäjältä kohtuutonta opiskelua. Se tarjoaa valmiita muokattavia sivumalleja. Malleissa olevat tekstit, kuvat, videot ja muut widgetit, joita voidaan muokata tai poistaa. Soittolistat voidaan myös ajastaa; esityksen ajankohta, viikonpäivät ja määrittämällä hetki, jolloin sisällön esittäminen loppuu.

Kerro meille yhteystietosi niin katsotaan, miten ratkaisumme sopii teidän tarpeisiinne. 

Etu- ja sukunimesi.
Jätä puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa.
Kuvaile hieman käyttökohdetta tai tarpeitanne niin saamme paremman kuvan tarpeistanne.
On tärkeää, että emme häiritse sinua silloin kun olet varattuna. Tämän vuoksi onkin hyvä varata hetki, jolloin voimme syventyä tarpeeseenne yhdessä ja rauhassa.
Valitse palvelu, josta olet kiinnostunut