Siirry suoraan sisältöön

Unipercare – toiminnalliset palvelut kotiin ja palvelukeskuksiin

…kotona, mukavasti omalta sohvalta!

Unipercare on valmis, käytössä oleva ja testattu palvelualusta yhteisöille, jotta ne voi tarjota asiakkailleen tärkeät toiminnalliset palvelut kotiin ja pääsyn muiden ikäistensä ihmisten yhteisöön.

Jotta palvelun käyttö on mielekästä, vahva suosituksemme on tuoda palvelu heidän televisioonsa, mutta myös tabletti tai tietokone ja matkapuhelin käy päätelaitteena. Koti on paikka, jossa he voivat olla yhteydessä ystäviin, perheeseen ja yhteisöön käynnistämällä television. He voivat osallistua kiinnostaville luennoille, kurssille, tutustua uuteen harrastukseen tai liittyä harjoitustunnille. Unipercare tuo kaiken tämän saataville mukavasti jokaisen yhteisön jäsenen omaan kotiin.

Unipercare palvelun tarjoamat hyödyt

  • Yhteisöyhteydet – Palvelukeskuksen aktiviteetit asiakkaalle virtuaalisesti hänen omaan televisioonsa tai tablettiin. Uusia ystäviä paikkakunnalta tai kauempaa. Kaikki mukavasti kotona!
  • Hyvinvointi helpoksi – Yhteisön aktiviteetit virtuaalisena tai tallenteina. Asiakas voi harjoittaa mieltä ja kehoa erilaisilla terveys- ja hyvinvointitunneilla, jotka sopivat hänelle.
  • Videopuhelut – Videopuhelut ystävien ja perheen kanssa suoraan television ruudulta tai valitulla päätelaitteella!

Jätä yhteystietosi niin jutellaan lisää:

Etu- ja sukunimesi.
Jätä puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa.
Kuvaile hieman käyttökohdetta tai tarpeitanne niin saamme paremman kuvan tarpeistanne.
On tärkeää, että emme häiritse sinua silloin kun olet varattuna. Tämän vuoksi onkin hyvä varata hetki, jolloin voimme syventyä tarpeeseenne yhdessä ja rauhassa.
Valitse palvelu, josta olet kiinnostunut