Siirry suoraan sisältöön

Lakean Isännöimään As. Oy Vaasan Suviporttiin asennettiin SmartGroupin Porrashuoneen näyttö

Lakea on toiminut jo 40 vuotta suomalaisen asumisen edelläkävijänä. SmartGroup on jo usean vuoden ajan saanut olla mukana toimittamassa uusiin kohteisiin porrashuoneen Digitaaliset Infonäytöt. Myös vanhemmissa kohteissa, joihin on aikaisemmin hankittu Digitaaliset Infonäytöt, ne uusitaan sitä mukaa, kun näytöt on elinkaarensa päässä.

As. Oy Vaasan Suviportti, Porrashuone, 43" Philips Infonäyttö lukitussa suojakaapissa, jossa on iskuja kestävä lämpökäsitelty turvalasi.

Vuoden 2018 alusta lähtien turvalasia edellyttävissä kohteissa on täytynyt käyttää aina joko laminoitua tai karkaistua lasia.

Turvalasituksesta määrätään tarkemmin Suomen rakennusmääräys kokoelman osassa F2  (Ympäristöministeriön asetus rakennuksen käyttöturvallisuudesta).

Tätä aiemmin asuntojen sisällä ja porrashuoneissa on saanut käyttää turvalasina myös tavallista lasia paksumpaa ja sen vuoksi myös paremmin iskuja kestävää vähintään 6 mm paksua tasolasia.

Porrashuoneeseen sopivaa kaappia, jossa olisi turvalasi ei valmiina löytynyt, päätimme hakea sille paikallisen valmistajan Suomesta.

Toimitamme kaikkiin kohteisiin Suojakaapit, joissa on 4 mm lämpökäsitelty turvalasi. Digitaalisen Infonäytön koko voi olla 32″, 43″ tai 55″.

Suojakotelo Suomesta

SmartGroupin Porrashuoneen suojakaapit valmistaa  alihankintana virkeä, kasvava ja palveleva metallitalo Suomessa.

Suomalaisen työn liitto on antanut Smartgroupin porrashuoneen näytön kotelolle avainlippu tunnuksen.

Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset.

  • SmartGoupin Porrashuoneen näyttöjä käytetään kaikkialla Suomessa.

  • Asennukset hoidetaan joko ”avaimet käteen” periaatteella tai toimitamme valmiin paketin haluttuun kohteeseen, jolloin asennuksesta vastaa tilaaja.

  • Käyttökoulutus onnistuu virtuaalisesti Teams koulutuksena. Palvelun voi maksaa kerralla tai käyttövuokrana.

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *