Siirry suoraan sisältöön

Onko haasteena pitää kädet puhtaana?

SmartGroup Käsidesikioski

Korona Virus / COVID -19

SmartGroup – Käsidesikioski

Nyt enemmän kuin koskaan, kun koko maailma taistelee koronavirusta vastaan, tiedämme, että yksi tärkeimmistä tekijöistä sosiaalisen etäisyyden jälkeen on pitää kädet koko ajan puhtaina, olla koskematta kasvoja ja käyttää naamioita.

SmartGroupin Käsidesikioski auttaa apteekkeja, kauppoja, erikoisliikkeitä, lounasravintoloita, kuntosaleja, kouluja, klinikoita sekä muita julkisia paikkoja pitämään yllä asiakkaiden käsihygieniaa.
 
Käsidesikioski yhdessä Digitaaliseen Infonäytön kanssa
Käsidesikioski on yksi uusi tapa markkinoida tuotteita ja palveluja. Infonäyttö toimii huomion herättäjänä, joka viestii käsien puhtauden tärkeydestä ja samalla voi kertoa ajankohtaiset tarjoukset tai muut tiedotteet.
 
Automaattiin integroidun Infonäytön avulla voit lyhyessä ajassa näyttää enemmän viestejä, mainoksia, videoita, uutissyötteitä ja muita tiedotteita. Palvelu on täysin etä-hallittavissa, se kertoo mm. kun on aika täyttää säiliö. Näytön sisältöä muokataan SmartSign Online Studio palvelun avulla.
 
SmartGroup on palveluintegraattori jolla on yli 25 vuoden kokemus digitaalisten palvelujen kehittämisestä. Olemme erikoistuneet arvoa tuottavien SaaS -mallisten palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon palveluna suomalaisille yrityksille. Lisää www.smartgroup.fi

Kun esitykset on tehty SmartSign Online Studion avulla ja säiliö täynnä, Käsidesikioski on toimintavalmis. Voit myös seurata Käsidesikioskin käyttöä ja saada käyttöraportit puhdistusaineen kokonaismäärästä.

Lisätietoja,    

Heli Helander heli.helander@smartgroup.fi

Mobile 040 416 4348  www.smartgroup.fi        

Pyydä yhteydenottoa!

 

Avainsanat: