SmartGroup on suomalainen palveluintegraattori.
24.3.2016

Digitaaliset infonäytöt – SmartSign Online Studio

SmartSign Online Studio

Digitaalisen infonäytön tulee olla helppo käyttää

SmartSign Online Studio on selainpohjainen (HTML5) palvelu joka tarjoaa helppokäyttöisen ja tehokkaan ratkaisun digitaaliseen viestintään. Palvelun avulla käyttäjä voi luoda, hallita ja ylläpitää monipuolisia digitaalisia sisältöjä; kuvia, videoita, diaesityksiä, RSS -syötteitä, vieritystekstiä, verkkosivuja, Facebook- ja Twitter- syötteitä, YouTube videoita, kalenteritoimintoja, IoT rajapintoja (esim. taloautomaatio) ja paljon muuta.

Kirjaudu palveluun      Kirjaudu palveluun (HTML5)

Tietokoneelta jossa käytössäsi on nettiyhteys voit päivittää sisältöä rajattomasti.

  • SmartSign Online Studio on monipuolinen ja joustava digitaalinen infonäyttöjen pilvipalvelu.

  • SmartSign Online Studion  avulla voit päivittää mediasisältöä mistä vain kunhan pääset nettiin. 

Kasvata liikevaihtoasi, vähennä mainoskuluja, tee tiedottamisesta helppoa

PYYDÄ LISÄTIETOJA      Lataa uusin player laitteellesi

Näin palvelu toimii  

  • Asennamme yhden tai useamman näytön haluamiinne kohteisiin
  • Näytöille asennetaan lisenssit ja saatte palvelun heti käyttöönne
  • Ylläpidätte sisältöä verkossa, mistä tahansa!
  • TEEMME KAIKEN PUOLESTANNE!

Tarjoamme Sinulle parasta vastiketta sijoituksellesi! 

SmartSign Online Studio on heti käytettävissäsi, sinä voit keskittyä sisällön tuottamiseen. 

Digitaalisen Infonäytön pitää olla helppokäyttöinen. Tästä referenssinä palvelua käyttää yli 22 000 asiakasta, joilla käytössä tuhansia Infonäyttöjä. Pyydettäessä kerromme mielellään referensseistämme täällä Suomessa ja käyttäjistä maailmalla. Suosittu palvelu takaa jatkuvan monipuolisen kehittymisen. 

Helppokäyttöinen pilvipohjainen palvelu ei vaadi käyttäjältä kohtuutonta opiskelua. Se tarjoaa muokattavia digitaalisia sivumalleja sekä vaaka- että pystynäytöille. Malleissa olevat tekstit, kuvat, videot ja muut widgetit, joita on yli 20, voidaan muokata tai poistaa. Soittolistat voidaan myös ajastaa; julkaisun päivämäärä ja kellonaika, esityksen ajankohta (viikonpäivät) ja määrittämällä hetki, jolloin sisällön esittäminen loppuu.

SmartSign Online Studio tukee jo lähes kahtakymmentä (20) eri kieltä. (suomi, ruotsi, englanti, saksa, eesti, venäjä, puola, japani, korea, kiina, heprea, arabia, espanja, ranska, portugali ja hollanti). SaaS mallisen palvelun kehittäjä on ohjelmistotalo joka toimii globaalisti kumppaniverkoston kautta. Palvelua myydään alueittain eri brändin alla kuten SmartGroup Suomessa, Skandinaviassa ja Baltian alueella on oma SmartSign tuotemerkki.