Siirry suoraan sisältöön

Taloyhtiöissä digitaalisuus kolkuttelee ovella

Taloyhtiöissä digitaalisuus kolkuttelee ovella, sen tuomat mahdollisuudet ovat jo näkyvissä. Sähköistyminen tarkoittaa isoa harppausta avoimuudessa. Tieto, joka ennen oli vain isännöitsijän tai hallituksen saatavilla, näkyykin jatkossa osakkaille ja asukkaille. Nyt osakas voi seurata tosiaikaisesti miten remontti etenee tai Asukas voi tilata kotiin erilaisia palveluja. Vain mielikuvitus on rajana!Rapputaulu 160525

Kaikki taloyhtiön tärkeä informaatio on sähköisesti Rapputaulussa tai laajemmin luettavissa Kotikadun portaalissa. Tiedon päivitys onnistuu kätevästi taloyhtiön antamin valtuutuksin vaikka heti julkaistuna tai haluttuna ajankohtana.
Kotikatu portaalin kautta taloyhtiön sähköinen asiointi, parturin varaaminen, vaikka pizzan tilaaminen onnistuu helpon käyttöliittymän avulla millä tahansa päätelaitteella jolla pääsee nettiin ja vielä tilaajan omalla äidinkielellä.

Palvelun voi tilata käyttövuokralle, joten muita investointeja ei ole.

Taloyhtiön on mahdollista tienata rahaa lähialueen yrityksien mainoksilla, huolehdimme kaiken puolestanne. Kun yritykset tilaavat meiltä mainospaikan, maksamme taloyhtiölle korvauksen kaikista täytetyistä mainospaikoista. Jopa 2-3 mainoksella taloyhtiö voi tienata rapputaulun kuukausimaksun verran rahaa, jopa tehdä voittoa!

Kiinnostuitko digitaalisesta rapputaulusta? Tutustu oheisen linkin kautta palveluun ja katso live demo. http://www.smartgroup.fi/smartsign-rapputaulu/ Ota rohkeasti yhteyttä, niin neuvotellaan lisää ja tehdään yhdessä taloyhtiöstäsi edelläkävijä!

Jätä yhteystietosi tai soita www.smartgroup.fi 

 

Avainsanat: