Siirry suoraan sisältöön

SmartSign Online Studio

SmartSign Online Studio

SmartSign Online Studio on pilvipohjainen ohjelmistoalusta, jonka avulla käyttäjä voi luoda, hallita ja ylläpitää digitaalisia sisältöjä – yhtä helppoa kuin vedä ja pudota (drag and drop).  Laaja kansainvälinen käyttäjäkunta takaa palvelun nopean kehittymisen ja monipuolisuuden.

Käyttäjä voi määritellä mitä sisältöä näytöissä milloinkin näkyy. Sisällön teko on helppoa, tyyliin ”tartu ja pudota” (drag and drop) voit lisätä sivulle Power Point esityksen, pdf, kuvia, videoita, animaatioita sekä muuta sisältöä kuten paikallisliikenteen aikataulut, uutisotsikot tai säätiedot, ohjelma tukee kaikkia yleisimpiä kuva- ja video-formaatteja.

Palvelun käyttöönottovaiheessa luodaan asiakkaan oman graafisen ilmeen mukaisia näyttöpohjia joille on helppo luoda esitettäviä sisältöä ja päivittää sitä. Sivujen päivitysvastuuta voidaan jakaa eri toimijoille antamalla rajattu käyttöoikeus ennalta määriteltyyn näytön osaan. Päivitetyn näytön julkaisu voidaan tehdä heti tai ajastettuna tapahtuvaksi myöhemmin.

Monitasoisen käyttäjähallinta skaalautuu pienen toimijan yhdestä mainosnäytöstä aina ison ketjun tarpeisiin. Vastaavasti sisältöä voidaan ylläpitää yhdestä tai useasta paikasta jokiaseen näyttöön erikseen tai yhdessä. Näyttö voidaan jakaa useaan osaan, näin syntyviin lohkoihin voidaan tuoda haluttu sisältö. Esimerkiksi yhdessä osiossa paikallista informaatiota kun toisessa osiossa samaan aikaan päivittyy valtakunnan uutiset. Sisältö voi muuttua lohkossa päivän tai kellon ajan mukaan kokonaan toisenlaiseksi sisällöksi.  

Käytettäessä pilvipohjaista SmartSign Online Studio palvelua tulee sinun päästä nettiin, olit sitten työpaikalla, kotona sohvalla tai mökkilaiturilla. Palveluun kirjaudut henkilökohtaisilla tunnuksilla.