Siirry suoraan sisältöön

SmartGroup yhteistyöhön Explus Oy:n kanssa

SmartGroup ja Explus Oy on solminut yhteistyösopimuksen joka SmartSign infonäyttöjen ja porrasnäyttöjen asennuksen suomessa.

Yrityksen oman asennusvalmiuden lisäksi on nyt resurssit huolehtia laajemmistakin näyttöjen asentamisesta kattaen koko suomen. Yhteistyötä Explus Oy:n kanssa on tehty jo vuosia ja onkin luontevaa ulkoistaa asentaminen tutulle porukalle.

Explus Oy on suomalainen vuonna 1990 perustettu AV-alan yritys. Perustamisestaan lähtien yhtiö on ollut mukana elektroniikka alan murroksessa.  Näiden vuosien aikana Explus on luonut onnistuneita ratkaisuja sekä julkisen sektorin toimijoille, että yksityisille asiakkaille. Pääkaupunkiseudun koulujen luokkahuoneiden varustaminen nykyaikaisilla opetusta helpottavilla laitekokonaisuuksilla on ollut tähän mennessä yrityksen suurin yksittäinen osaamisalue, josta on kertynyt suuri määrä tietoa ja osaamista myös muita erilaisia kohteita varten. Interaktiivisten näyttöjen, Infonäyttöjen ja näyttöseinien asennus on lisääntynyt paljon viimeisen parin vuoden aikana.  Yrityksen periaatteisiin kuuluu, että ratkaisut toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelusta lähtien aina asennetun ja toimivan laitekokonaisuuden luovutukseen asti. Tämän lisäksi suunnittelemme ja asennamme kuva- ja äänentoistojärjestelmiä, Digital Signage -kokonaisuuksia, sekä turvateknisiä ratkaisuja erityyppisiin koteihin, neuvottelu- ja yritystiloihin.

Explus Oy:n tiedote

Avainsanat: