Siirry suoraan sisältöön

SmartSign Online Studio palvelu tehostaa yritysviestintää KeraGroup Oy:llä

KeraGoupilla tiedotetaan henkilöstöä riittävästi.

SmartSign Online Studio tarjoaa helppokäyttöisen ja tehokkaan digitaalisen ratkaisun yritysten sisäiseen viestintään. Palvelu parantaa reaaliaikaisen viestinnän tapaa, jolla yritykset kommunikoivat työntekijöiden kanssa.

”SmartGroupin infonäytöt ovat nostaneet yrityksessämme tiedottamisen tasoa ja ajantasaisuutta. Tiedottaminen näyttöjen kautta on tuonut positiivista palautetta ja helpottaa tiedon jakamista koko henkilöstölle. Olemme tyytyväisiä palveluun”, kertoo Henna Mononen, KeraGoup Oy.

Kun suunnittelet digitaalisen infonäytön käyttöönottoa, on tärkeää, että palvelun avulla pystyt helposti luomaan, ylläpitämään ja julkaisemaan sisältöä ja päivittäinen käyttö työn ohessa on helppoa”, sanoo SamrtGroupin Sales manager Heli Helander.

Palvelu helpottaa kommunikointia työntekijöiden kanssa
Helppokäyttöinen pilvipohjainen palvelu ei vaadi käyttäjältä kohtuutonta opiskelua. Se tarjoaa muokattavia digitaalisia sivumalleja sekä vaaka- että pystynäytöille. Malleissa olevat tekstit, kuvat, videot ja muut widgetit, joita on yli 20, voidaan muokata tai poistaa.

SmartSign Online Studion selainpohjainen (HTML5) käyttöliittymä antaa käyttäjille kaikki tarvittavat työkalut digitaalisen sisällön tuottamiseen ja hallintaan. Se koostuu online-studiosta, käyttöraporteista ja hallintapaneelista. Palvelun mukana saat suomenkielisen tuen ja koulutuksen puhelimitse tai videopuheluna, jolloin voimme esitellä palvelua käytännössä.

Digitaalisen Infonäytön pitää olla helppokäyttöinen. Tästä referenssinä palvelua käyttää yli 22 000 asiakasta, joilla käytössä tuhansia Infonäyttöjä. Pyydettäessä kerromme mielellään referensseistämme täällä Suomessa ja käyttäjistä maailmalla.

Smartvisio Group Oy 

Kansainvälinen palveluintegraattori joka on erikoistunut arvoa tuottavien palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon suomalaisille yrityksille. Helppokäyttöisten palvelujen toteuttamisesta on kokemusta yli 25 vuotta.

Avainsanat: