Siirry suoraan sisältöön

SantaPark valitsi Smartgroupin infonäytöt

SantaPark on Rovaniemellä napapiirillä sijaitseva matkailu- ja käyntikohde, jota markkinoidaan Joulupukin kotiluolana. Joulupukin omana kotiluolana tunnettu kokoperheen kohde on avoinna kesäisin noin kesäkuun puolivälistä elokuun alkupuolelle ja joulusesongilla marraskuusta tammikuun ensimmäisiin viikkoihin saakka. 

Vierailijat voivat tavata Joulupukin hänen omassa työhuoneessaan, sekä ottaa hänen kanssaan valokuvia veloituksetta. Tämän lisäksi Santaparkissa on mahdollisuus koristella pipareita Piparimuorin Piparilassa, tavata Jääprinsessan Jäägalleriassa, askarrella joulukoristeita Puuhariihessä ja valmistua Tonttukoulusta. Santa Park on ainoa paikka, jossa voi alittaa napapiirin. Satujunassa pääsee tutustumaan neljään vuodenaikaan.

SantaPark asetti omat tärkeät kriteerit hankittavalle Infonäyttö ratkaisulle ja päällimmäisenä oli palvelun helppokäyttöisyys. Myös palvelun käyttöä helpottaa se, että SantaParkissa on paljon myös ulkomaalaistaustaisia työntekijöitä, joilla tarve käyttää palvelua.

SmartSign Online Studio on helppokäyttöinen. Tästä referenssinä yli 25 000 asiakasta, joillain ketjuasiakkailla käytössä yli 20 000 Infonäyttöjä. Laaja, globaali käyttäjäkunta, kaikilla neljällä eri mantereella, takaa palvelun jatkuvuuden ja sen jatkuvan kehityksen. Palvelu tukee 20 eri kielistä käyttöliittymää.

Klikkaa kuvaa niin saat lisätietoja palvelustamme

HALUATKO KUULLA RATKAISUISTAMME LISÄÄ, TÄYTÄ YHTEYSTIETOSI NIIN OTAMME YHTEYTTÄ!

Etu- ja sukunimesi.
Jätä puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa.
Kuvaile hieman käyttökohdetta tai tarpeitanne niin saamme paremman kuvan tarpeistanne.
On tärkeää, että emme häiritse sinua silloin kun olet varattuna. Tämän vuoksi onkin hyvä varata hetki, jolloin voimme syventyä tarpeeseenne yhdessä ja rauhassa.
Valitse palvelu, josta olet kiinnostunut