Siirry suoraan sisältöön

Palvelusopimus porrasnäytöistä Lakea Oy:n kanssa

Lakea Oy rakennuttaa kattavasti eri puolilla suomea asuinkerrostaloja. Vuosituotanto on sopimuksen tekohetkellä n. 8 kohdetta ja niissä n. 10–12 porrashuonetta. Yhtiöllä on myös lukuisia vanhoja kohteita, joihin mahdollisesti asennetaan uusia porrasnäyttöjä.

SmartGroup tuottaa Asiakkaan osoittamin tiloihin etäisesti operoivaa SmartSign digitaalista porrasnäyttö -palvelua. Lisäksi SmartGroup tarjoaa erikseen määriteltyjä asiantuntija – ja asennuspalveluja jotka sovitaan ja määritellään erikseen.

Tuottavuutta Asiakkaan kiinteistöjen porrashuoneisiin

Kiinteistön porrashuoneeseen asennettu näyttö tuo tyyliä ja tuottavuutta kiinteistöjen Asukkaille ja vierailijoille. Hyvin suunniteltu porrasnäyttö tekee kiinteistön käytävästä sekä tyylikkäitä että tuottavia. Näyttö koteloidaan ja varustetaan suojaplexillä, se voidaan jakaa useaan osaan; yhdellä näyttöpinnalla korvataan nykyiset asukkaiden nimiluettelot, yhdellä tiedotetaan, ja yhtä tai useampaa voidaan käyttää mainosajan myymiseen. Mainostilan myynti esimerkiksi rakennuksen tai lähialueen yrityksille kattaa näytön kulut ja tuottaa lisätuloja! Näyttö toimii langattomassa tai kiinteässä verkossa ja eri pintojen sisältöä hallitaan keskitetysti etänä.

Lisätietoja palvelusta pyydettäessä, Jouni Mäkipää 040 901 5800 tai sales@smartgroup.fi

 

Avainsanat: