Siirry suoraan sisältöön

Mobiili mainonta ja maksaminen

Laite- ja ohjelmistoratkaisujen tueksi löytyy useita tapoja tavoittaa kuluttaja. SmartGroup tuo uuden tavan tavoittaa kuluttaja missä ja milloin tahansa. Uusi, äänitekniikkaa hyödyntävä palvelu tarjoaa paikkasidonnaisen mainoksen tai lähettää kuponkeja. Kaupalliset ”push-tyyppiset” ilmoitukset voidaan lähettää useilta alustoilta Asiakkaan älypuhelimeen; TV, Radio, PC, kahviautomaatti, marketin mainostaulu vaikka porraskäytävän näytöllä, siellä missä sen käyttö on hyödyksi.

Mobiili maksaminen

SmartGroup tarjoaa uuden luotettavan teknologian mobiilin maksamiseen, joka on integroitu usean pankin korttipalveluihin, myös pohjoismaissa. Kassapääte tai maksukortinlukija voi viestittää maksutapahtuman yhteydessä, ennen tai jälkeen, Asiakkaan puhelimeen tarjoten mahdollisuutta lisämyyntiin kupongein tai erikoistarjousten muodossa. Turvallinen yhteys mobiiliin maksamiseen ja lisämyynnin tai tulevan tapahtuman markkinoimiseen luo asiakasuskollisuutta ja tuo lisämyyntiä yritykselle.

Mobiili Mainonta ja Maksaminen sovelluksena

SmartGroup partneri, DOV-E Ltd. on luonut palvelun joka hyödyntää mikroääniaaltoja. Palvelu tarjoaa sekä lyhyen kantaman, ( NFC) sekä pitkän kantaman, (kuten iBeacon / Bluetooth) yhteyden. Palvelu mahdollistaa myös kahdensuuntaisen viestinnän, mikä tarkoittaa että matkapuhelin tai automaatti voi lähettää ja vastaanottaa tietoja samanaikaisesti.

Ratkaisujen kehittäjille

Ohjelmisto tarjoaa helpon Mobile SDK:n yleisimmille käyttöjärjestelmille, iOS ja Android. Toteutuksia on eri palveluille kuten mainostaulut, ruoka- ja peliautomaatit. Kassapäätteille löytyy valmis kitti (POS SDK). Palvelua voi myös käyttää selaimella Web-kehityskitin avulla (Web SDK).

Laiteympäristö

Ympäristö ei vaadi erillistä tietokonetta. Voimme tarjota referenssinä laitteiston suunniteltuna toimimaan valmiin kehityskitin kanssa (POS SDK).  Pieni kaiutin tarvitaan ihmiskorvalle kuulumattoman äänisignaalin lähettämiseen ja vastaanottamiseen mutta kaupassa on jo kassapäätteet, mainosnäyttöjä ja audiotoistolaitteita jne., joita voidaan hyödyntää.

Turvallisuus

Ohjelmisto ei lähetä mitään arkaluonteisia tietoja eikä myöskään tallenna mitään arkaluonteisia tietoja matkapuhelimeen. Sen sijaan välitämme kertaluontoisena kuponkeja tai muita tiedotteita. Palvelu on todellinen näkymätön jalanjälki, turvallinen ratkaisu.

Tilaamaan     Haluan lisätietoja