Siirry suoraan sisältöön

Kauppi Sport Center otti käyttöön SmartGroupin selainpohjaisen palvelun – Smartsign Online Studio

Kauppi Sport Center otti käyttöön SmartGroupin selainpohjaisen infonäyttöjen ylläpitopalvelun Smartsign Online Studio. Aikaisemmin käytössä ollut suljettu infonäyttöjen hallintaohjelma päivitettiin SaaS malliseen pilvipalveluun ja samalla päivitettiin infonäytöt uusilla Android pohjaisilla Minix X35-i mediasoittimilla.

Smartsign Online Studio palvelun käyttäjä voi päivittää infonäyttöjen sisältöä mistä tahansa, kunhan pääsee nettiin.

Klikkaa kuvaa niin näet infonäytön livenä!

Minix X35-i on tehokas digitaalinen mediasoitin, joka tukee edistynyttä suorituskykyä edulliseen hintaan. X-35-i on suunniteltu 24/7 jatkuvaan käyttöön.

Laite sopii hyvin uusiin asennuksiin, jossa tarve ulkoiselle mediasoittimelle. Myös tilanteet, jossa itse näyttöjen uusiminen ei ole vielä tarkoituksenmukaista mutta halutaan päivittää infonäyttöpalvelu selainpohjaiseen Smartsign Online Studio palveluun.

Digitaalisen Infonäytön pitää olla helppokäyttöinen. Tästä referenssinä palvelua käyttää lähes 25 000 asiakasta, joilla käytössä eri kohteissa tuhansia Infonäyttöjä. Pyydettäessä kerromme mielellään referensseistämme täällä Suomessa ja käyttäjistä maailmalla. 

Laaja, kaikille mantereille levinnyt käyttäjäkunta takaa jatkuvan kehittymisen. 

Helppokäyttöinen pilvipohjainen palvelu ei vaadi käyttäjältä kohtuutonta opiskelua. Se tarjoaa valmiita muokattavia sivumalleja. Malleissa olevat tekstit, kuvat, videot ja muut widgetit, joita voidaan muokata tai poistaa. Soittolistat voidaan myös ajastaa; esityksen ajankohta, viikonpäivät ja määrittämällä hetki, jolloin sisällön esittäminen loppuu.

Kerro meille yhteystietosi niin katsotaan, miten ratkaisumme sopii teidän tarpeisiinne. 

Etu- ja sukunimesi.
Jätä puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa.
Kuvaile hieman käyttökohdetta tai tarpeitanne niin saamme paremman kuvan tarpeistanne.
On tärkeää, että emme häiritse sinua silloin kun olet varattuna. Tämän vuoksi onkin hyvä varata hetki, jolloin voimme syventyä tarpeeseenne yhdessä ja rauhassa.
Valitse palvelu, josta olet kiinnostunut