Siirry suoraan sisältöön

Smartgroupin Infonäyttö APP on tehdasasennettuna Amazon FireStick -tikussa

Päivitä käytössä oleva näyttö Infonäytöksi. Voit valita haluamasi Infonäytön merkin, koon ja käyttöjärjestelmän, sisä- tai ulkokäyttöön. Asenna itse tai pyydä meiltä avaimet käteen toimitus – Käyttöönotto on helppoa!

SmartSign Online Studio on helppokäyttöinen pilvipalvelu, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun digitaaliseen Infonäyttöjen ylläpitoon. Palvelun avulla käyttäjä voi luoda ja ylläpitää digitaalisia sisältöjä; kuvia, videoita, esityksiä, RSS-syötteitä, vieritystekstiä, verkkosivuja,  ja Instagram, X- syötteitä, YouTube videoita, kalenteritoimintoja, IoT rajapintoja (esim. kaupan hyllynreuna, ERP, taloautomaatio tai erilaiset tietokannat) ja paljon muuta. Käytössäsi on yli 30 erilaisia käyttöliittymäkomponenttia joita kutsutaan widget -nimellä.

Digitaalisen Infonäytön pitää olla helppokäyttöinen. Tästä referenssinä palvelua käyttää lähes 25 000 asiakasta, joilla käytössä eri kohteissa tuhansia Infonäyttöjä. Pyydettäessä kerromme mielellään referensseistämme täällä Suomessa ja käyttäjistä maailmalla. 

Laaja, kaikilla mantereilla olevat käyttäjät takaat palvelun jatkuvan kehittymisen. 

Helppokäyttöinen pilvipohjainen palvelu ei vaadi käyttäjältä kohtuutonta opiskelua. Se tarjoaa valmiita muokattavia sivumalleja. Malleissa olevat tekstit, kuvat, videot ja muut widgetit, joita voidaan muokata tai poistaa. Soittolistat voidaan myös ajastaa; julkaisun päivämäärä ja kellonaika, esityksen ajankohta (viikonpäivät) ja määrittämällä hetki, jolloin sisällön esittäminen loppuu.

LISÄTIETOJA / KERRO YHTEYSTITOSI NIIN JUTELLAAN LISÄÄ!

Etu- ja sukunimesi.
Jätä puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa.
Kuvaile hieman käyttökohdetta tai tarpeitanne niin saamme paremman kuvan tarpeistanne.
On tärkeää, että emme häiritse sinua silloin kun olet varattuna. Tämän vuoksi onkin hyvä varata hetki, jolloin voimme syventyä tarpeeseenne yhdessä ja rauhassa.
Valitse palvelu, josta olet kiinnostunut