Siirry suoraan sisältöön

Vanhemmat aikuiset voivat nauttia Unipercare palveluista

SmartGroup - Unipercare
Vanhemmat aikuiset voivat nauttia Unipercare palveluista mukavasti kotonaan. TV:n, tietokoneen tai tabletin kautta erilaiset aktiviteetit ja vertaisryhmät tarjoavat vanhemmille aikuisille aktivoivan tavan elämiseen.

Unipercare palvelua käyttävistä vanhemmista aikuisista 71 % ilmoitti, että Uniperiin osallistuminen vaikuttaa positiivisesti heidän mielialaansa.

  • Vanhemmille aikuisille on tarjolla lukemattomia ohjelmavaihtoehtoja, kuten liikunta, ravinto, musiikki, taiteet, matkustaminen, historia, vertaisryhmät ja paljon muuta.
  • Jäsenet voivat muodostaa yhteyden kotoa television, tabletin tai tietokoneen kautta osallistuakseen sosiaaliseen yhteisöön ollakseen aktiivinen arjessaan.
Vieraile verkkosivustollamme saadaksesi lisätietoja ja parantaaksesi yhteisön jäsenten elämänlaatua. Klikkaa Tästä!
 

Unipercare on helppokäyttöinen teknologia hoivan ja sosiaalisten yhteyksien ylläpitoon

Unipercare palvelu tukee palvelukeskuksen toimintaa ja auttaa hoivahenkilöitä valitsemaan sisältöä päivän viriketoimintaan. Etäyhteyden avulla palvelu tukee myös kotona asuvia, joilla on pitkä matka palvelukeskukseen tai jokin muu este, ettei itsenäisesti kykene matkustamaan. (Ikäihmiset, erityisryhmät, liikuntarajoitteiset esim. leikkausten jälkeinen kuntoutus, omaishoitajat, ym.) Katso lisää: Kikkaa tästä!
 

Unipercare on ratkaisu moneen käytännössä todettuun pulmaan!

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *