Siirry suoraan sisältöön

Q-Flow, Digitaalinen sote-keskus

Digitaalinen terveyskeskus
Q-Flow tarjoaa laajan valikoiman työkaluja potilaan hoitopolun hallintaan. 
Se on digitaalinen terveyskeskus, jossa asiakkaan hoitotarpeen arviointi voi alkaa jo kotisohvalta Chat palveluna ja siirtyä videovastaanotolle. Se ohjaa jatkohoitoon ja kertoo laboratoriotulokset. Palvelu ohjaa sisäänkirjautumista vastaanotolle, seuraa tapahtumia koko hoitopolun ajan, aina potilaan uloskirjautumiseen saakka.

Asiakaspalvelun haasteena on palvelujen virtualisointi ja asiakaskokemusten optimointi.      Q-Flow etäasiointi on laajasti käytössä globaalisti. Palvelu on joukko ratkaisuja, jotka koskevat myyntiä, asiakaspalvelua ja hallinnon prosesseja. Asiakkaina Terveydenhuolto, Julkishallinto, Teleoperaattorit, Pankit, Vakuutus sekä Oppilaitokset ja Kaupan ala.

Referenssinä mm. terveydenhuollon toimijat kuten NHS englannissa ja Clalit Israelissa. 
  • NHS (National Health Service) Englannissa. NHS tarjoaa suurimman osan Englannin terveydenhuollosta, kuten perusterveydenhuolto, laitoshoito, pitkäaikainen laitoshoito, oftalmologia ja hammaslääketiede. Englannissa COVID-19 pandemian aikana Q-Flow:n etäasiointia käytettiin joka viikko yli miljoona kertaa.
  • Clalit on sairaalaverkosto Isrelissa. Sillä on 14 sairaalaa, mukaan lukien psykiatriset sairaalat ja kuntoutussairaala, jotka kaikki ovat yliopiston alaisia. Clalitilla on yli 1300 perusterveydenhuollon klinikkaa sekä apteekkien ja hammasklinikan verkosto. Clalit on suurin sairauskassa, jossa noin 4,6 miljoonaa vakuutettua jäsentä, joka on yli puolet Israelin väestöstä.
Katso video, Q-Flow hoitaa potilaan matkaa maailman suurimmassa ensiapusairaalassa.
  • Elokuussa 2023 avattu Clalit ensiapusairaala on maailman suurin. Kolmikerroksinen, 8 000 neliömetrin laitos sijaitsee Tel Avivin Sourasky Medical Centerissä.

Haluamme kertoa asiasta sinulle lisää. Täytä yhteystietosi, niin jutellaan!

Etu- ja sukunimesi.
Jätä puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa.
Kuvaile hieman käyttökohdetta tai tarpeitanne niin saamme paremman kuvan tarpeistanne.
On tärkeää, että emme häiritse sinua silloin kun olet varattuna. Tämän vuoksi onkin hyvä varata hetki, jolloin voimme syventyä tarpeeseenne yhdessä ja rauhassa.
Valitse palvelu, josta olet kiinnostunut