Siirry suoraan sisältöön

Digitaalinen rapputaulu on tulevaisuuden ilmoitustaulu

Digitaaliset rappunäytöt tekevät kovasti tuloaan, eikä ihme!

Digitaalisessa rappunäytössä voi asukastietojen lisäksi olla vaikka bussiaikataulu, taloyhtiön tiedotteita, tapahtumia ja esimerkiksi lähialueen kaupan tarjouksia! Näyttökuva 600x350 pic.

Kaikki informaatio on samassa taulussa ja päivitys onnistuu kätevästi etänä, vaikka heti tai ennalta sovittuna ajankohtana. Lisäksi yhteisön omille ilmoituksille on tilaa, tärkeät tiedotteet eivät jää piiloon tai peity asukkaiden ilmoitusten alle.

Digitaalisen rapputaulun voi tilata käyttövuokralla palveluna sisältäen takuun, joten muita investointeja ei ole.

Taloyhtiön on mahdollista tienata rahaa lähialueen yrityksien mainoksilla, huolehdimme kaiken puolestanne. Kun yritykset tilaavat meiltä mainospaikan, maksamme taloyhtiölle korvauksen kaikista täytetyistä mainospaikoista. Jopa 2-3 mainoksella taloyhtiö voi tienata rapputaulun kuukausimaksun verran rahaa, jopa tehdä voittoa! Kiinnostuitko digitaalisesta rapputaulusta?

Tutustu oheisen linkin kautta palveluun ja katso live demo. http://www.smartgroup.fi/smartsign-rapputaulu/ Ota rohkeasti yhteyttä, niin neuvotellaan lisää ja tehdään yhdessä taloyhtiöstäsi edelläkävijä!

Jätä yhteystietosi tai soita www.smartgroup.fi