14.4.2016

Tapahtumamainontaa tehokkaasti

Tapahtumamainonta kerää silmäpareja – SmartSign tuo tiedotteet tehokkaasti esilleMessut kuva

Seminaarit, messut, konsertit ja muut joukkotapahtumat ovat hetkiä, joissa on suuri joukko ihmisiä ja paljon tekemistä. Selkeä viestintä joka tavoittaa ihmiset nopeasti on tärkeää. Mainosnäytön avulla voidaan tehokkaasti viestiä tapahtumasta, aikatauluista tai tarjolla olevista lisäpalveluista ja ravintolan tarjonnasta. Selkeän opastuksen avulla voidaan varmistaa etteivät asiakkaat eksy ja löytävät ajoissa perille.

Usein toteutuksessa käytetään isoja mainosnäyttöjä ja näyttäviä kokonaisuuksia, jolloin viestit saadaan tehokkaasti esille. Tilaisuuden teemasta kiinnostuneet vieraat ovat tärkeä kohderyhmä niin näytteilleasettajille ja tapahtuman järjestäjälle kuin ulkopuolisille mainostajillekin, joten mainosmyyntiratkaisujen toteuttaminen on usein osa kokonaisuutta.

Tavoita kuluttaja myös tapahtumissa

Use case: Tapahtumamainonta

Olet ilmoittautunut kansainväliseen seminaariin ja ladannut puhelimeesi tilaisuuden infon. Saapuessasi tilaisuuteen saat puhelimeesi viestin: ”Hei N.N., sinulle on viesti infossa” …..nyt messuravintolan tarjous…” ”Lounaana tänään…”

[katso: ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN MITTAAMINEN, MOBIILIMARKKINOINTI ]

Tilaamaan

Kiva kun tulit sivuillemme. Tutustu palveluihin ja kerro jos voimme olla sinuun yhteydessä palvelun käynnistämiseksi. Piilota tämä ilmoitus