Siirry suoraan sisältöön

Tyylikäs ulkonäyttö Lounais-Suomen Jätehuollolle Naantalin asuntomessuille

Aikataulu, Euroopan epävakaa tilanne sekä koronan tuoma maailmanlaajuinen komponenttipula toivat haasteita tarjota Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:lle sopivaa ratkaisua heinäkuussa alkaneille Asuntomessuille, Naantalin Lounatuulen.

Me SmartGroupissa otimme haasteen vastaan. Kuten aina, valmistelimme toimituksen hyvin. Paikallinen alihankkija teki ohjeiden mukaisesti tukevan betonisen perustuksen toteemille. Sokkeliin asetettiin vielä sähköille putket, jotka nousivat ylös toteemin tukijalan sisällä, joten sähkömiehen oli helppo tuoda virrat näytölle.

KLIKKAA KUVAA, NÄET INFONÄYTÖN LIVENÄ

Ulkokotelo 55″ pystynäytölle on Suomessa valmistettu laadukas kotelo kirkkaille näytöille. Kotelon materiaali ruostumaton teräs, jossa termostaattiohjattu lämmitys sekä termostaattiohjattu tuuletus. Kotelo on IP21 suojattu, sen tekniset mitat 1474 x 945 x 200 mm.

Kiinnostuitko? Kerro yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä ja katsotaan miten voimme teitä auttaa!

Etu- ja sukunimesi.
Jätä puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Sähköpostiosoite josta sinut tavoittaa.
Valitse palvelu, josta olet kiinnostunut
Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *