Siirry suoraan sisältöön

Luomme ratkaisuja, jotka tuovat
parempaa bisnestä asiakkaillemme

Palvelut

Tehdään yhdessä bisneksestäsi parempaa

UNIPERCARE Etädigipalvelu kotiin ja palvelukeskuksiin

Unipercare auttaa ikääntyviä aikuisia elämään tervettä, virikkeellistä ja sosiaalista elämää, omilla ehdoillaan.

Unipercare mahdollistaa perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja erityisryhmien kotiin vietävien virikkeellisten ja kuntouttavien etäpalveluiden tuottamisen yhden portaalin avulla.

DIGITAALINEN INFONÄYTTÖ SmartSign online Studio

Suunnittele ja hallitse digitaalisten Infonäyttöjen sisältöä etänä.

Vedä ja pudota -widgetien avulla lisäät diaesityksiä, tietoja, TV-lähetyksiä, vierittäviä uutisia, säätietoja, sosiaalisen median syötteitä, tapahtumatietoja, HD-videoita ja paljon muuta. Referenssinä yli 22 000 asiakasta, joilla käytössä tuhansia Infonäyttöjä.

SHOPIC - TEKEE OSTOSKORIN ÄLYKKÄÄKSI

Päivittäistavaroiden ostaminen voi olla nopeaa ja kätevää, ilman jonottamista kassalla. Shopic havaitsee yli 99 % tarkkuudella, kun tuote lisätään tai poistetaan ostos kärryistä. Maksaminen hoituu vaikka MobilePay:llä. 

Shopic on luotettava palvelumalli vähittäiskaupalle, joka ei häiritse ostostapahtumaa.

Howazit - mobiili palauteen kerääminen

Hyödynnä Jokaista asiakkaan kohtaamista palautepohjaisilla toimilla!

Mukautuva Howazit-chatbot mahdollistaa lyhyen ja täsmällisen yhteydenpidon loppuasiakkaan kanssa, kun samalla palvelu ohjaa heitä kohti haluttua toimintaa.

Palveluja rakentaessa olemme kiinnittäneet erityistä huomioita palvelun käytettävyyteen. Mikäli haluat kysyä palveluistamme tarkemmin tai vaikka kokeilla niitä, kerrothan yhteystietosi niin otamme yhteyttä sopivana ajankohtana.

UUSIMMAT UUTISET / TIEDOTTEET

Kerromme tässä uutisia palvelujen kehityksestä sekä palvelujen käyttöönotoista asiakkaillamme

SmartGroup

SmartGroup on kansainvälinen palveluintegraattori jonka juuret ovat Suomessa. Olemme erikoistuneet arvoa tuottavien palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon palveluna. Helppokäyttöisten palvelujen toteuttamisesta on kokemusta yli 25 vuotta.

Luomme ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme

SmarGroup tarjoaa helppokäyttöisiä kehittyneitä ratkaisuja valikoiduille yritysasiakkaille. SmartGroup on palvelukokonaisuuden integraattori. Strategisena tavoitteena on tuottaa kaikki palvelut pilvipalveluna ja niiden kautta jaettavan palvelusisällön tuottaa alihankintana ulkopuolinen palveluntuottaja. Myynti hoidetaan suoraan tai valikoitujen jälleenmyyntikanavien kautta. Yhtiö tähtää liiketoiminnan nopeaan kasvuun ja kansainvälistymiseen.

IDEOLOGIA

KOKEMUS

TOIMINTA

TIIMI

Pyydä lisätietoja

Kerro meille miten voimme olla avuksi tai soita +358 40 901 5800 niin kuulet meistä ja palveluistamme lisää.

Sähköposti: sales@smartgroup.fi
Puhelin: + 358 40 901 5800
Osoite: Hatanpäänkatu 15, 33900 TAMPERE