Siirry suoraan sisältöön

Tarjoukset esille päivittäistavarakaupassa

Kaupan tarjoukset esille tehokkaasti 

SmartGroupin SmartSignilla tarjoukset esille päivittäistavarakaupassaKauppa on mainosnäyttöjä eniten hyödyntävistä toimialoista. Mainosnäytöistä kauppa saa paljon hyötyä helppona tapana saada tarjoukset esille. Markkinoilla on lukuisia erilaisia toteutuksia kaupan eri tarpeisiin. Usein lähtökohtana on mainosnäytöillä tapahtuva ketjun oma mainonta, jolloin saadaan esitettyä halutut viestit nopeasti ja yhtenäisinä läpi koko ketjun.

SmartSign Online Studion avulla toimintaa voidaan kehittää myymäläkohtaisesti helposti ja joustavasti käyttämällä osastokohtaisia mainosnäyttöjä, hyllynpääty- ja hyllynreunanäyttöjä, liikuteltavia medianäyttöjä tai asiakkaan tarpeisiin mukautuvia interaktiivisia näyttöjä. Myös näytön päivittämien voidaan jakaa eri vastuuhenkilöille jotka pääsevät päivittämään tietoa joka kuuluu heidän vastuualueelle. Myös tavaran toimittaja voi huolehtia itse tuotteidensa informatiivisesta tiedosta jota ylläpitävät sovitusti.

Kala- ja lihatuotteiden alkuperästä kertovat infonäytöt palvelutiskeillä ovat myös erinomainen tapa parantaa asiakaskokemusta pitämällä tuotteisiin liittyvät tiedot jatkuvasti ajan tasalla.

LISÄTIETOA