Siirry suoraan sisältöön

Porrasnäyttö tehostaa kiinteistön viestintää

Digitaalinen Porrasnäyttö tehostaa kiinteistön sisäistä viestintää

Klikkaa tästä, näet live demon: DEMO

SmartSign Porrasnäyttö tehostaa kiinteistön tiedonjakoa merkittävästi. Siihen voidaan tuoda asukastietojen lisäksi tiedotteita, mainoksia kuin bussin aikataulut, säätietoja tai uutisia. Myös lähialueen yritykset pääsevät mainostamaan palvelujaan potentiaalisille asiakkaille.

Porrasnäytön eri osa-alueiden päivitysvastuu voidaan jakaa kullekin vastuualueen hoitajalle tai asukasyhdistyksen kesken. Näin kukin voi päivittää nimenomaan tietoa joka sille kuuluu. Näytölle saadaan automaattisesti päivittymään myös järjestelmän ulkopuolista tietoa kuten joukkoliikenteen lähipysäkkien aikataulutiedot, säätila ja uutiset ovat aina ajan tasalla. On myös mahdollista lähettää rapussa asuville asukkaille erilaisia ”push” ilmoituksia kun hän kulkee porrasnäytön ohi. SmartSign luo liikkuvan ”kehotuksen toimia”

Monikielisyys on rikkaus

SmartSign Online Studio tukee useita eri kieliä (14) jolloin taloyhtiön tiedotteet voidaan esittää tarpeen mukaan halutun kielisenä. Myös ohjeistus esimerkiksi pesutuvassa tai saunassa voidaan hoitaa näin kätevästi tarkoitukseen sopivalla kosketuskäyttöisellä näytöllä. Asiakas painaa haluamansa maan lippua jolloin informaatio tulee esiin hänen ymmärtämällään kielellä, vaikka puhuttuna.

Taloyhtiöiden korkkipintaisten ilmoitustaulujen aika on pian ohi 

SmartSign porrasnäyttö tuo taloihin tulevaisuuden jossa viestintä on nopeaa ja avointa. Nykyaikainen porrasnäyttö toimii tietoväylänä jonka kautta tavoitetaan talon asukkaat nopeasti. Näytöltä voi tarkistaa niin uusimmat tiedotteet, lähikaupan tarjoukset kuin uutisetkin. Asukastiedot ovat elektronisesti rivissä kuin perinteisissä ilmoitustaulussa, mutta uusi porrasnäyttö tuo kaivattua läpinäkyvyyttä, isännöitsijän kuin huoltoyhtiön tiedotteet ovat heti esillä tai silloin kun on sen tiedottamisen aika. 

SmartSign Online Studio ratkaisee taloyhtiön viestinnän haasteita

”Olipa mikä tahansa remontti, niin yleensä palaute sen suuntaista, että muuten hyvä, mutta olisi pitänyt tiedottaa enemmän.” Digitaalisen porrasnäytön avulla viestinnästä tulee ajantasaista, nopeaa ja läpinäkyvää, sen käyttö on todella helppoa. Tiedotteita hallitaan pilvipalveluna johon voi kirjautua salatusti mistä tahansa, vaikka mökkilaiturilta. Isännöitsijän tai huoltoyhtiön ei tarvitse enää lähteä kiikuttamaan rappuihin paperilappuja tai postittaa tiedotteita. Porrasnäytön mainokset ja tiedotteet vaihtuvat aika ajoin, niillä on voimaantulo ja ”parasta ennen” päiväys. Vaihtuvat viestit pitävät porrasnäytön elävänä ja asukkaiden mielenkiinnon virkeänä, siihen saadaan mahtumaan enemmän informaatiota ja lisäksi yleisilme säilyy siistimpänä.

LISÄTIETOA