SmartGroup on palveluintegraattori jonka juuret ovat Suomessa.
14.4.2016

Ulkomainonta ja mainosmyynti

SmartSign Online Studiolla ylläpidät isoja ulkomainospaikkoja

Ulkomainonta ja mainosmyynti digitalisoituvat jatkuvasti yhä enemmän. Suuret autovirrat tekevät tienvarresta hyvän paikan mainostaa yrityksen tuotteita.

SmartSign Online Studiolla mainospaikkoja myyvä yritys tai urheiluseura voi kätevästi päivittää sisältöjä valituille mainosnäytöille. Myös ulkopuolinen mainoksia myyvä yritys voi laittaa myymänsä mainokset esille.  Mainosmyynnin avulla voidaan rahoittaa iso osa investoinnista, näinollen mainosmyyntiratkaisut ovatkin tärkeä osa palveluamme.

Tavoita liikkuva kuluttaja

Laite- ja ohjelmistoratkaisujen tueksi löytyy useita tapoja tavoittaa kuluttaja. SmartGroup tuo uuden tavan tavoittaa kuluttaja missä ja milloin tahansa.

Uusi, äänitekniikkaa hyödyntävä palvelu tarjoaa paikkasidonnaisen mainoksen tai lähettää kuponkeja. Kaupalliset ”push-tyyppiset” ilmoitukset voidaan lähettää useilta alustoilta Asiakkaan älypuhelimeen; TV, Radio, PC, kahviautomaatti, marketin mainostaulu vaikka porraskäytävän näytöllä, siellä missä sen käyttö on hyödyksi.

Smartsign - ulkomainonta ja mainosmyynti

Use case: Ulkomainonta

Kulkiessasi pitkin Mannerheimintietä, Forumin kulmalla on iso mainosnäyttö, kuljet sen ohi ja saat puhelimeesi viestin: ”Hei N.N., nyt erikoistarjous tästä…” ”Lähin myymälä on…”

[katso: ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN MITTAAMINEN, MOBIILIMARKKINOINTI ]

LISÄTIETOA