SmartGroup on palveluintegraattori jonka juuret ovat Suomessa.
27.4.2016

SmartHome – tuo elämäntyyliä kotiin

SmartGroup tuo kotiisi SmartHome ratkaisun (Älykäs Koti) jolla hallinnoit mobiilisti kaikkia palvelun piiriin liitettyjä sähkölaitteita ja antureita, jotka mittaavat lämpöä, liikettä, hiilidioksidia ym.

Kodin älysovelluksen voit ladata Google storesta tai Apple kaupasta nimellä Mindolife.

Yhteistyössä MindoLife** kanssa kehitetty toimiva SmartHome palvelun perustana on toimintavarma, varmennettu tiedonsiirto. Patentoitu tietoturva, palvelun luotettavuus ja hallittavuus mahdollistavat toimintojen ajantasaisen valvonnan ja ohjaamisen mobiilisti älypuhelimellasi tai Kotikatu palvelun kautta.

Elämäntyyliä kotiin, edulliseen hintaan
 
SmartHome integroi älykkäästi sähkölaitteet, helposti toimivalla ja älykkäällä tavalla.  Voit yhdistää ja hallita laitteita hiiren napsautuksella, ohjaat ja valvot kokonaisuutta älypuhelimestasi tai Kotikatu palvelussa. Modulaarisuus antaa tilaa hankinnan jaksottamiseen, voit hankkia ja liittää kaikki kodin laitteet kerralla tai rakennat etäohjattavia tai valvottavia kohteita harkintasi ja aikataulusi mukaan.
Lataa tästä sovellus Android laitteeseen
Lataa tästä sovellus iPhone ja iPad laitteeseen

– Älykäs koti on nyt kaikkien ulottuvilla –                             Tästä tuoteluettelo

SmartHome on pian saatavilla myös kaupoissa
Neuvottelemme parhaillaan SmartHome-palvelun laitemyynnistä eri ketjujen ja sähköurakoitsijoiden kanssa. Palvelu tulee myös saataville myöhemmin avattavaan SmartGroup-verkkokauppaan. 

SmartHome ohjaimet on helppo liittää kodin sähköverkkoon seuraamalla mukana tulevia ohjeita.

 
Kehittäjille valmis SDK
SmartHome tarjoaa valmiin patentoidun sensoriverkon, johon valmis SDK paketti mahdollistaa mesh-verkon tarjoaman tekniikan hyödyntämisen missä kohteessa tahansa.
Parhaillaan ratkaisuja on tulossa mm. terveydenhuollon alueelle ja taloautomaatioon. Kumppanin luvalla, kerromme jatkossa näillä sivuilla lyhyesti eri ratkaisuista sekä erityisesti sovelluskehittäjille suunnatuista tuotteista. Listaamme myös sovelluskehittäjien tiedot, heidän niin halutessaan, sivuillemme.
 

** MindoLife  tavoitteena on ollut kehittää yksinkertainen  ratkaisu IOT alustaan, joka ratkaisee haastavat turvallisuus & tietoliikenne kysymykset. Yritys MindoLife Ltd:n kotipaikka on Haifa, Israel.

 

 

Tilaamaan Haluan lisätietoja