SmartGroup on suomalainen palveluintegraattori.

SmartGroupin älykäs Käsidesikioski, jossa yhdistyvät Infonäyttö ja käsienpuhdistus

Käsidesikioski

Digitaalinen Infonäyttö aktivoi asiakasta käyttämään desinfiointilaitetta koronaviruksen torjunnassa.

Digitaalinen Infonäyttö aktivoi asiakasta käyttämään desinfiointilaitetta koronaviruksen torjunnassa

Jokainen toimiala ja yritys etsii tapoja torjua COVID-19:sta pitääkseen ihmiset terveinä koronaviruksen puhjettua.

Yksi tärkeä ratkaisu on käsien puhtaus ja se, miten tuoda mahdollisuus käsien puhdistamiselle paremmin esille ja saataville, jotta henkilökunta ja asiakkaat voivat pysyä paremmin turvassa virustartunnoilta.

Myös Infonäyttöjen myyjät tarjoavat useita ratkaisuja. Jotkut tarjoavat Infonäyttöjä yrityksille ja kouluille tiedottaakseen yhteisistä asioista. Toiset toimittavat terveysvinkkejä näytöilleen pitääkseen suuren yleisön ajan tasalla. Myös SmartGroup Oy tarjoaa kaiken tämän, mutta se on tuonut markkinoille älykkään ratkaisun, jossa yhdistyvät Infonäyttö ja käsipuhdistusaine. Desinfiointiaineen loppuessa lähtee sähköposti tiedoksi siitä, että on aika vaihtaa uusi säiliö.

SmartGroup on erikoistunut arvoa tuottavien SaaS -mallisten palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon palveluna suomalaisille yrityksille. SmartGroup tarjoaa asiakkailleen seinälle kiinnitettävän tai omalla jalallaan seisovan käsidesikioskin. Tässä laitteessa on sisäinen automaattinen annostelija, tilava 3 litran säiliö, joka voi tarjota geelin, vaahdon tai nestemäisen desinfiointiaineen. Tämä kaikki on integroitu metallirunkoiseen koteloon, jossa 21,5 tuuman näyttö. Näytössä toimii SmartGroupin pilvipalvelu (SmartSign Online Studio). Palvelun avulla yritykset voivat tuoda esille mainoksia, viestejä, videoita, tallenteita, sosiaalisen median, terveystietoja ja muuta sisältöä asiakkaiden nähtäville samalla, kun he desinfioivat käsiään.

Q/A lisätietoja näistä käsidesikioskeista ja siitä, kuinka ne auttavat yrityksiä ja asiakkaita.

Kysymys:

Millaista mainontaa tai sisältöä tämä näyttö voi käsitellä?

Vastaus:

Kaikkea: tieto-, viihde- ja koulutuspohjaista sisältöä, videoita, mainoksia ja paljon muuta.

Kysymys:

Tarjoaako se ohjeita oikeista käsienpesutekniikoista?

Vastaus:

Kyllä, voit näyttää käsienpesutekniikoita ja muita terveysvinkkejä.

Kysymys:

Kuinka voidaan käyttää näyttöä, rauhoittaa asiakkaita ja lisätä myyntiä näinä epävarmoina aikoina?

Vastaus:

Käsien puhtaus on Maailman terveysjärjestön mukaan turvallisuuskysymyksistä numero yksi. Tarjoamalla ilmaista kädenpuhdistusainetta, asiakkaat omaksuvat sen ja tulevat käsidesikioskille. Samalla he näkevät 21” näytöillä tiedotteita ja muita ajankohtaisia mainoksia.

Kysymys:

Onko yritykset kiinnostuneet tästä innovaatiosta ja onko näitä käytössä?

Vastaus:

Kyllä! Näyttöjä on asennettu jo pari vuotta ympäri maailmaa. Ennen epidemian alkua on jo tuhansia näyttöjä ollut käytössä. Lanseeraamme nyt tätä palvelua täällä Suomessa auttaaksemme pitämään yllä käsihygieniaa paikoissa kuten apteekit, kaupat, erikoisliikkeet, lounasravintolat, kuntosalit, koulut, klinikat sekä muut julkiset paikat esim. julkinen liikenne.

Kysymys:

Näemmekö lisää tämän tyyppisiä käyttöönottoja sen jälkeen, kun koronavirus on selätetty?

Vastaus:

Kyllä, nykyisen terveystiedon myötä kansalaiset ovat valistuneita ja voivat estää influenssa-aaltojen leviämistä. Käsidesikioskit tarjoavat meille uuden tavan rohkaista pitämään kädet puhtaina samalla, kun ne voivat jakaa tietoa ja mediaa sisäänrakennetun Infonäytön kautta.

Lisätietoja,

Heli Helander

Sales Manager,

heli.helander@smartgroup.fi p. 040 416 4348                         LISÄTIETOJA