SmartGroup on palveluintegraattori jonka juuret ovat Suomessa.
 

Luomme ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme

Palvelut

Tehdään yhdessä bisneksestäsi parempaa
DIGITAALISET INFOTAULUT

SmartSign Online Studio on pilvipohjainen ohjelmistoalusta, jonka avulla käyttäjä voi luoda, hallita ja ylläpitää monipuolista, kiehtovaa digitaalisia sisältöjä – yhtä helppoa kuin vedä ja pudota (drag and drop);

Feedbox asiakaspalaute reaaliajassa

Digitalisoituminen on muuttanut kuluttajan osto- ja tiedonhankinta-käyttäytymistä. Internet, hakukoneet ja sosiaalinen media ovat uudistaneet tapaa hankkia tietoa tuotteista ja palveluista, se on muovannut ostokäyttäytymistämme kuluttajina.

Q-Flow ohjaa asiakasvirtoja

Autamme kohtaamaan asiakaskohtaamisen haasteet. Palvelu on joukko ratkaisuja, jotka koskevat myyntiä, asiakaspalvelua ja hallinnon prosesseja. Asiakkaina mm. valtion hallintoa, oppilaitoksia, terveydenhuolto, pankit, teleoperaattorit.

5G – radiolinkit taajamiin

Huippunopeat ja toimintavarmat yhteydet ovat keskeinen edellytys viestintämarkkinoiden kehittymiselle. Laajakaista on yhteiskunnalle ja yksittäiselle ihmiselle äärimmäisen tärkeä.

Palveluja rakentaessa olemme kiinnittäneet erityistä huomioita palvelun käytettävyyteen. Mikäli haluat kysyä palveluistamme tarkemmin tai vaikka kokeilla niitä, kerrothan yhteystietosi niin otamme yhteyttä sopivana ajankohtana.

SmartGroup

SmartGroup on kansainvälinen ohjelmistotalo, jonka juuret ovat Tampereella. Meillä on yli 25 vuoden kokemus digitaalisten palvelujen kehittämisestä. Olemme erikoistuneet arvoa tuottavien SaaS -mallisten palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon palveluna suomalaisille yrityksille.
Luomme ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme

SmarGroup tarjoaa helppokäyttöisiä kehittyneitä SaaS -ratkaisuja valikoiduille asiakkaille. SmartGroup on palvelukokonaisuuden integraattori. Strategisena tavoitteena on tuottaa kaikki palvelut pilvipalveluna. Myynti hoidetaan suoraan tai valikoitujen jälleenmyyntikanavien kautta. Yhtiö tähtää liiketoiminnan nopeaan kasvuun ja kansainvälistymiseen.

 • IDEOLOGIA

  Meidän itsemme on oltava se muutos jota maailmalta haluamme. Se vaatii rohkeutta ja jääräpäisyyttä.

 • KOKEMUS

  Opimme uutta tekemällä ja kokemalla. Työ perustuu käytännön ja teorian yhteen nivomiseen. Intohimona on oppia uutta!

 • TOIMINTA

  Energia ja aktiivisuus! Käyttövoima tulee yksilöstä, ei organisaatiosta. Jokainen luo työpaikkansa tyhjästä.

 • TEAM

  Olemme pestautuneet työyhteisöön jossa hoidetaan asiat Tiiminä. Käytämme hyväksi verkostoja. Tiimissä on aina tilaa hyville tyypeille!