Tarjoamme ratkaisuja, jotka tuovat parempaa palvelua asiakkaillemme!

SmartGroupin Unipercare palvelu sai kiitettävän Digi-HTA arvioinnista

FinCCHTA – Kansallinen arviointiverkosto

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​FinCCHTA koordinoi verkostoa, jonka ydinjoukon muodostavat FinCCHTAn henkilöstö, yliopistosairaaloiden arviointiylilääkärit ja muut sairaanhoitopiirien arviointitoiminnasta vastaavat henkilöt. kts. lisää www.ppshp.fi/Tutkimus-ja-opetus/FinCCHTA
 
Mitä HTA tarkoittaa?
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Terveydenhuollon menetelmien arvioinnista käytetään englantiin perustuvaa lyhennettä HTA, Health Technology Assessment, joka sopii myös suomenkieliseen käsitteeseen hoitoteknologioiden arviointi. 
 

​Arvioinnin kohteena ovat uudet ja jo vakiintuneessa käytössä olevat menetelmät, joihin kuuluvat lääkkeet, laitteet ja toimenpiteet sekä hallinnolliset tukijärjestelmät (esimerkiksi potilastietojärjestelmät). Näkökulmana voi olla menetelmän kliininen vaikuttavuus, turvallisuus ja kustannukset sekä menetelmän käyttöön liittyvät sosiaaliset, eettiset, organisatoriset ja juridiset vaikutukset.

Terveydenhuollon menetelmien arvioinnissa kootaan ja yhdistetään paras saatavilla oleva tieto tukemaan näitä menetelmiä koskevia terveyspoliittisia ja kliinisiä päätöksiä. Tuki on tarkoitettu kaikille terveydenhuollon ammattiryhmille, poliittisille päättäjille ja suurelle yleisölle. Hoitoteknologioiden arvioiminen on monitieteistä ja kansainvälistä. Yhteistyön avulla voidaan kehittää yhtenäisiä käytäntöjä ja välttää päällekkäistä tutkimusta sekä saada tietoa muissa maissa tehdystä arviointityöstä.

Digi-HTA arviointi Unipercare palvelusta

Unipercare-palvelu on digitaalinen palvelualusta, joka tarjoaa etädigipalveluita ja sosiaalisia kontakteja edistäviä ratkaisuja. Sen avulla voidaan toteuttaa eri palvelutuottajien sähköisiä palveluita, kuten etähoitoa, muistutuksia, ryhmäkohtaamisia tai henkilökohtaisia kontakteja. Palvelun välityksellä voidaan asiakkaille myös erilaista sisältöä, kuten tallenteita tai suoria lähetyksiä. Palveluun kuuluu suojattu hallintaportaali, jossa hoitohenkilökunta voi ylläpitää palvelua, seurata sen käyttöä ja pitää yhteyttä asiakkaisiin. Valmistajan ilmoituksen mukaan tuote ei ole lääkinnällinen laite, joten sitä ei tule käyttää lääkinnällisille laitteille määritellyissä käyttötarkoituksissa. Palvelua voidaan käyttää joko mobiilisovelluksen, tietokoneen verkkoselaimen tai televisioon liitettävän sovittimen kautta.

SUOSITUS 17.11.2021 – TUOTTEEN KÄYTTÖÖNOTOSSA ON HUOMIOITAVA ASIA 
Unipercare-palvelu soveltuu erilaisten etädigipalveluiden ja -kontaktien muodostamiseen asiakkaan kanssa. Se mahdollistaa yksilölliset palvelut asiakkaan tarpeen mukaisesti ja sosiaalisen kanssakäymisen välimatkasta huolimatta. Suositus perustuu yrityksen antamaan tietoon. 

Katso tästä Unipercare palvelun Digi-HTA arviointi

Digi-HTA arvionnin pisteytys

Lisätietoa, katso videoklipit ja Innokylän Unipercare esittely

Unipercare tarjoaa palvelualustan sisällön jakamiseen tallenteina tai livenä

  • Laadukasta sisältöä on valmiina ja yhteisö voi tuottaa omaa sisältöä
  • YouTube tallenteita voi liittää kaikille yhteisön jäsenille tai personoidusti

Unipercare on ratkaisu moneen käytännössä todettuun pulmaan

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Etunimesi js sukunimesi
Voit jättää puhelinnumeron jos haluat että soitamme sinulle
Sähköposti josta sinut tavoittaa
Valitse palvelu josta olet kinnostunut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *