Tarjoamme ratkaisuja, jotka tuovat parempaa palvelua asiakkaillemme!

Onko haasteena pitää kädet puhtaana?

SmartGroup Käsidesikioski

Korona Virus / COVID -19

Nyt enemmän kuin koskaan, kun koko maailma taistelee koronavirusta vastaan, tiedämme, että yksi tärkeimmistä tekijöistä sosiaalisen etäisyyden jälSmartGroup - Käsidesiautomaattikeen on pitää kädet koko ajan puhtaina, olla koskematta kasvoja ja käyttää naamioita.

SmartGroupin Käsidesikioski auttaa apteekkeja, kauppoja, erikoisliikkeitä, lounasravintoloita, kuntosaleja, kouluja, klinikoita sekä muita julkisia paikkoja pitämään yllä asiakkaiden käsihygieniaa.
 
Käsien puhdistusautomaatti yhdistettynä Digitaaliseen Infonäyttöön
Käsidesikioski on yksi uusi tapa markkinoida tuotteita ja palveluja. Infonäyttö toimii huomionherättäjänä, joka viestii käsien puhtauden tärkeydestä ja samalla voi kertoa ajankohtaiset tarjoukset tai muut tiedotteet.
 
Automaattiin integroidun Infonäytön avulla voit lyhyessä ajassa näyttää enemmän viestejä, mainoksia, videoita, uutissyötteitä ja muita tiedotteita. Palvelu on täysin etähallittavissa, se kertoo mm. kun on aika täyttää säiliö. Näytön sisältöä muokataan SmartSign Online Studio palvelun avulla.

 

 

SmartGroup on palveluintegraattori jolla on yli 25 vuoden kokemus digitaalisten palvelujen kehittämisestä. Olemme erikoistuneet arvoa tuottavien SaaS -mallisten palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon palveluna suomalaisille yrityksille. Lisää www.smartgroup.fi

 

Mikäli aihe teitä kiinnostaa, vastaamme kysymyksiinne ja näin pääsemme nopeasti asiassa eteenpäin.

 

Kun esitykset on tehty SmartSign Online Studio palveluun ja säiliö täynnä, käsidesikioski on toimintavalmis. Voit myös seurata käsidesikioskin käyttöä ja saada käyttöraportit puhdistusaineen kokonaismäärästä.

Lisätietoja,     Heli Helander heli.helander@smartgroup.fi                   Mobile 040 416 4348                           Pyydä yhteydenottoa!

www.smartgroup.fi