1.9.2016

SmartSign julkaisueditori

Ohjelmisto

Selainpohjainen (HTML5) SmartSign julkaisueditori on saatavilla jo 16 eri kielisenä pilvipalveluna. Laaja kansainvälinen käyttäjäkunta takaa palvelun nopean kehittymisen ja monipuolisuuden.

Käyttäjän omalla äidinkielellä palvelussa voit määritellä mitä sisältöä näytöissä milloinkin näkyy. Sisällön teko on helppoa, tyyliin “tartu ja pudota” (drag and drop) voit lisätä sivulle Power Point esityksen, pdf, kuvia, videoita, animaatioita sekä online-sisältöä kuten paikallisliikenteen aikataulut, uutisotsikot tai säätiedot, ohjelma tukee kaikkia yleisimpiä kuva- ja video-formaatteja.

Palvelun käyttöönottovaiheessa luodaan asiakkaan oman graafisen ilmeen mukaisia näyttöpohjia joille on helppo luoda esitettäviä sisältöä ja päivittää sitä. Sivujen päivitysvastuuta voidaan jakaa eri toimijoille antamalla rajattu käyttöoikeus ennalta määriteltyyn näytön osaan. Päivitetyn näytön julkaisu voidaan tehdä heti tai ajastettuna tapahtuvaksi myöhemmin.

Monitasoisen käyttäjähallinta skaalautuu pienen toimijan yhdestä mainosnäytöstä aina ison ketjun tarpeisiin. Vastaavasti sisältöä voidaan ylläpitää yhdestä tai useasta paikasta jokiaseen näyttöön erikseen tai yhdessä. Näyttö voidaan jakaa useaan osaan, näin syntyviin lohkoihin voidaan tuoda haluttu sisältö. Esimerkiksi yhdessä osiossa paikallista informaatiota kun toisessa osiossa tulee samaan aikaan nettiTV:n lähetys. Taas sisältö voi muuttua lohkossa päivän ja kellon ajan mukaan kokonaan toisenlaiseksi sisällöksi.  

Käytettäessä SmartSign julkaisueditoria tulee päästä nettiin, olit sitten työpaikalla, kotona sohvalla tai mökkilaiturilla. Palveluun kirjaudut henkilökohtaisilla tunnuksilla.

Kiva kun tulit sivuillemme. Tutustu palveluihin ja kerro jos voimme olla sinuun yhteydessä palvelun käynnistämiseksi. Piilota tämä ilmoitus