14.4.2016

Ravintolan myynninedistäjä

SmartSign mainosnäyttö toimii ravintolan myynninedistäjänä

SmartSign julkaisueditorilla on helppo ylläpitää mainosnäytöllä ravintolan hinnastoja tai tulevaa ohjelmatarjontaa jolloin siitä saadaan väsymätön ravintolan myynninedistäjä.

Päivän lounas tai muuttuneet hinnat saadaan hetkessä esille.  Vuoropäällikkö voi päivittää uudet hinnat ja tarjoukset mainosnäytöille valmiiksi luodun pohjan avulla, jolloin viestin rakentamiseen ei mene liikaa aikaa.

Ketjuravintoloissa toteutetaan myös kattomainontana esimerkiksi panimon tuotemainontaa, jolloin materiaalia voidaan päivittää näytöille ketjutasolla tai antaa mainonta panimon tehtäväksi vaikka ravintolakohtaisesti.

Tavoita kuluttaja myös ravintolassa

Laite- ja ohjelmistoratkaisujen tueksi löytyy useita tapoja tavoittaa kuluttaja. SmartGroup tuo uuden tavan tavoittaa kuluttaja missä ja milloin tahansa.

Uusi, äänitekniikkaa hyödyntävä palvelu tarjoaa paikkasidonnaisen mainoksen tai lähettää kuponkeja. Kaupalliset ”push-tyyppiset” ilmoitukset voidaan lähettää useilta alustoilta Asiakkaan älypuhelimeen; TV, Radio, PC, kahviautomaatti, marketin mainostaulu vaikka porraskäytävän näytöllä, siellä missä sen käyttö on hyödyksi.

SmartGroup luo liikkuvan ”kehotuksen toimia”.

Use case: Ravintolan myynninedistäjä

Kulkiessasi ravintolan infotaulun ohi,  saat puhelimeesi viestin, joka voi vaihdella kellonajan mukaan: ”Hei N.N., nyt lounastarjous…” ”Hei N.N., keittiömestari suosittelee aterian pääruoaksi…” ”Hei N.N., Happy Hour tänään 18:00 – 20:00…”

[katso: ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN MITTAAMINEN, MOBIILIMARKKINOINTI ]

Tilaamaan

Kiva kun tulit sivuillemme. Tutustu palveluihin ja kerro jos voimme olla sinuun yhteydessä palvelun käynnistämiseksi. Piilota tämä ilmoitus