10.4.2016

Oppilaitoksen digitaalinen ilmoitustaulu

Digitaalinen ilmoitustaulu on suosittu ratkaisu kouluissa ja yliopistoissa eri puolilla maailmaa

Oppilaitoksen digitaalinen ilmoitustaulu (endless)

Oppilaitoksen digitaalinen ilmoitustaulu on erittäin kätevä ratkaisu tiedotettaessa tulevista tapahtumista, näytettäessä uutisia ja muita ajankohtaisia tarinoita, kerrottaessa koulun toiminnasta ja tiloista, jaettaessa tietoa hätäpoistumisteistä ym. turvallisuuteen liittyviä ohjeita.

Oppilaitoksen digitaaliset ilmoitustaulut asennetaan auloihin ja paikkoihin, joissa oppilaat saavat informatiivista tietoa tulevista tapahtumista SmartSign julkaisueditorilla opettajat, keittiöhenkilökunta tai oppilasneuvosto voi kätevästi päivittää omat sisältönsä valituille näytöille samaan tapaan kuin kunnan koulutoimi laittaa omat tiedotteensa esille koulujen infonäytöille.

Myös pienimuotoisella mainosmyynnin avulla voidaan kerätä rahaa koulun stipendirahastoon, tämä voisi olla vaikka yksi oppilasneuvoston tehtävistä ja näinollen osa koulun SmartSign ratkaisua.

Tavoita kuluttaja myös koulussa

Laite- ja ohjelmistoratkaisujen tueksi löytyy useita tapoja tavoittaa kuluttaja. SmartGroup tuo uuden tavan tavoittaa kuluttaja missä ja milloin tahansa.

Uusi, äänitekniikkaa hyödyntävä palvelu tarjoaa paikkasidonnaisen mainoksen tai lähettää kuponkeja. Kaupalliset ”push-tyyppiset” ilmoitukset voidaan lähettää useilta alustoilta Asiakkaan älypuhelimeen; TV, Radio, PC, kahviautomaatti, marketin mainostaulu vaikka porraskäytävän näytöllä, siellä missä sen käyttö on hyödyksi.

SmartGroup luo liikkuvan ”kehotuksen toimia”.

Use case: Oppilaitos

Koulun ilmoitustaulu on vaihdettu digitaaliseen näyttöön, kulkiessasi sen ohi saat puhelimeesi viestin: ”Hei N.N., tänään tarjouksessa…” ”Oletko ollut tyytyväinen valikoimaamme – kerro mielipiteesi” “Heti rehtorin kansliaan!”

[katso: ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN MITTAAMINEN, MOBIILIMARKKINOINTI ]


Tilaamaan

Kiva kun tulit sivuillemme. Tutustu palveluihin ja kerro jos voimme olla sinuun yhteydessä palvelun käynnistämiseksi. Piilota tämä ilmoitus