14.4.2016

Julkisen tilan ilmoitustaulu

Julkisen tilan tiedottaminen tehokkaammin SmartSign mainosnäytöllä

SmartSign on uusi Julkisen tilan ilmoitustaulu

Mainosnäytön avulla julkisissa tiloissa on helppo ylläpitää ja jakaa informaatiota. Perinteisten julkisen tilan ilmoitustaulujen korvaaminen SmartSign mainosnäytöllä esimerkiksi palvelutalon, kirjaston, sairaalan tai koulun aulassa lisää tehokkuutta ja mainosnäytön avulla palveluita käyttävät asiakkaat eivät hortoile, vaan heidät voidaan opastaa helposti oikeaan paikkaan. Informaation lisäksi voidaan kertoa kohteen muista palveluista, kuten esimerkiksi rakennuksessa toimivan lounasravintolan tarjonnasta. Hätätilanteissa infonäyttöjä voidaan käyttää evakuointiopastukseen.

SmartGroup tavoittaa kuluttajan julkisella paikalla

Laite- ja ohjelmistoratkaisujen tueksi löytyy useita tapoja tavoittaa kuluttaja. SmartGroup tuo uuden tavan tavoittaa kuluttaja missä ja milloin tahansa.

Uusi, äänitekniikkaa hyödyntävä palvelu tarjoaa paikkasidonnaisen mainoksen tai lähettää kuponkeja. Kaupalliset ”push-tyyppiset” ilmoitukset voidaan lähettää useilta alustoilta Asiakkaan älypuhelimeen; TV, Radio, PC, kahviautomaatti, marketin mainostaulu vaikka porraskäytävän näytöllä, siellä missä sen käyttö on hyödyksi.

SmartGroup luo liikkuvan ”kehotuksen toimia”.

Use case: Julkiset tilat

Kulkiessasi julkisella paikalla olevan infotaulun ohi,  saat puhelimeesi viestin:Hei N.N., nyt erikoistarjous tästä…” ”Lähin myymälä on…

[katso: ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN MITTAAMINEN, MOBIILIMARKKINOINTI ]

Tilaamaan

Kiva kun tulit sivuillemme. Tutustu palveluihin ja kerro jos voimme olla sinuun yhteydessä palvelun käynnistämiseksi. Piilota tämä ilmoitus