14.4.2016

Erikoisliikkeen brändimainonta

Nosta erikoisliikkeen brändimainonta uudelle tasolleSmartSignilla erikoisliikkeen brändimainonta uudelle tasolle

Merkkituotteita myyvälle erikoisliikkeelle digitaalinen mainosnäyttö tarjoaa hyvän mahdollisuuden hyödyntää merkkituotteen valmisajan brädin omaa mainosmateriaalia siten, että samalla saadaan mukaan myös oman myymälän leima ja nostettua erikoisliikkeen brändimainonta uudelle tasolle. Aktiivisesti ja näyttävästi mainosnäyttöä hyödyntävä erikoisliike erottuu kilpailijoistaan.

Liikenneasemat ovat pienimuotoisia kauppakeskuksia

Liikenneasemilla saman katon alla myydään tyypillisesti useita eri palveluita – polttoaineen lisäksi siellä on autotarvikkeita, elintarvikkeita ja ravintolapalveluita jopa kirja- ja erikoisliikkeitä. SmartSign mainosnäyttö jakaa myymälän eri alueiden näkyvyyttä, se rytmittää näkyvyyttä asiakasvirtaan nähden sopivimmalla tavalla. 

SmartSign julkaisueditorin avulla ylläpidät helposti ja joustavasti kaikkien eri osastojen mainosnäytöillä näkyvän informaation, näin ne ovat aina ajan tasalla. Ylläpito ei ole paikkaan sidottu vaan teet sen sieltä missä olet.

Laite- ja ohjelmistoratkaisujen tueksi löytyy useita tapoja tavoittaa kuluttaja. SmartGroup tuo uuden tavan tavoittaa kuluttaja missä ja milloin tahansa.

Uusi, äänitekniikkaa hyödyntävä palvelu tarjoaa paikkasidonnaisen mainoksen tai lähettää kuponkeja. Kaupalliset ”push-tyyppiset” ilmoitukset voidaan lähettää useilta alustoilta Asiakkaan älypuhelimeen; TV, Radio, PC, kahviautomaatti, marketin mainostaulu vaikka porraskäytävän näytöllä, siellä missä sen käyttö on hyödyksi.

SmartGroup luo liikkuvan ”kehotuksen toimia”.

Use case: Erikoisliikkeen brändimainonta

Saavut tankkaamaan autoasi. Pumpun vieressä oleva mainosnäyttö tervehtii Sinua nimelläsi (kuvallasi) jossa myös mainosviesti: N.N., pidä tauko ja tule kahville” ”Sait puhelimeesi kupongin jolla auton pesuun saat 40 % alennuksen

[katso: ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN MITTAAMINEN, MOBIILIMARKKINOINTI ]

Tilaamaan

Kiva kun tulit sivuillemme. Tutustu palveluihin ja kerro jos voimme olla sinuun yhteydessä palvelun käynnistämiseksi. Piilota tämä ilmoitus