Luomme ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme

Palvelut

Tehdään yhdessä bisneksestäsi parempaa
Go to DIGITAALISET INFOTAULUT

DIGITAALISET INFOTAULUT

SmartSign Online Studio on pilvipohjainen ohjelmistoalusta, jonka avulla käyttäjä voi luoda, hallita ja ylläpitää monipuolista, kiehtovaa digitaalisia sisältöjä – yhtä helppoa kuin vedä ja pudota (drag and drop);

Go to Q-Flow ohjaa asiakasvirtoja

Q-Flow ohjaa asiakasvirtoja

Autamme kohtaamaan asiakaskohtaamisen haasteet. Palvelu on joukko ratkaisuja, jotka koskevat myyntiä, asiakaspalvelua ja hallinnon prosesseja. Asiakkaina mm. valtion hallintoa, oppilaitoksia, terveydenhuolto, pankit, teleoperaattorit.

Go to 5G – radiolinkit taajamiin

5G – radiolinkit taajamiin

Huippunopeat ja toimintavarmat yhteydet ovat keskeinen edellytys viestintämarkkinoiden kehittymiselle. Laajakaista on yhteiskunnalle ja yksittäiselle ihmiselle äärimmäisen tärkeä.

Go to KOTIKATU – PALVELUKANAVA

KOTIKATU – PALVELUKANAVA

Kotikatu on sähköinen palvelukanava asukkaille käytössä 24/7/365, missä oletkin. Kotikatu tekee asumisen arjesta helpompaa tuoden sähköiset palvelut helposti saataville.

Go to Feedbox asiakaspalaute reaaliajassa

Feedbox asiakaspalaute reaaliajassa

Modulaarisen arkkitehtuurin avulla voit ottaa käyttöön toimintoja vaiheittain joilla keräät ja analysoit asiakaspalautetta. Asiakkailta saatu palaute (data input) kerätään esim. kosketuskäyttöisellä tablet tietokoneella tai web-pohjaisella käyttöliittymällä

Go to MOBIILI MAINONTA JA MAKSAMINEN

MOBIILI MAINONTA JA MAKSAMINEN

Tavoita kuluttaja missä ja milloin tahansa; kaupassa, rappupussa, television tai tietokoneen ääressä. Kaupalliset ”push” ilmoitukset voidaan lähettää useilta alustoilta kuten Kassapääte, TV, Radio, PC, automaatit, mainostaulu. SmartGroup tuo liikkuvan “kehotuksen toimia”.

Palveluja rakentaessa olemme kiinnittäneet erityistä huomioita palvelun käytettävyyteen. Mikäli haluat kysyä palveluistamme tarkemmin tai vaikka kokeilla niitä, kerrothan yhteystietosi niin otamme yhteyttä sopivana ajankohtana.

SmartGroup

SmartGroup on kansainvälinen palveluintegraattori jonka juuret ovat Suomessa. Olemme erikoistuneet arvoa tuottavien palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon palveluna. Helppokäyttöisten palvelujen toteuttamisesta on kokemusta yli 25 vuotta.
Luomme ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme

SmarGroup tarjoaa helppokäyttöisiä kehittyneitä ratkaisuja valikoiduille yritysasiakkaille. SmartGroup on palvelukokonaisuuden integraattori. Strategisena tavoitteena on tuottaa kaikki palvelut pilvipalveluna ja niiden kautta jaettavan palvelusisällön tuottaa alihankintana ulkopuolinen palveluntuottaja. Myynti hoidetaan suoraan tai valikoitujen jälleenmyyntikanavien kautta. Yhtiö tähtää liiketoiminnan nopeaan kasvuun ja kansainvälistymiseen.

  • Meidän itsemme on oltava se muutos jota maailmalta haluamme. Se vaatii rohkeutta ja jääräpäisyyttä. Se ei ole fanaattisuutta vaan kokemusperäistä.

  • Opimme uutta tekemällä ja kokemalla. Työ perustuu käytännön ja teorian yhteen nivomiseen. Intohimona on oppia uutta!

  • Energia ja aktiivisuus! Käyttövoima tulee yksilöstä, ei organisaatiosta. Jokainen luo työpaikkansa tyhjästä.

  • Olemme pestautuneet työyhteisöön jossa hoidetaan asiat Tiiminä. Käytämme hyväksi verkostoja. Tiimissä on aina tilaa hyville tyypeille!

Pyydä lisätietoja

Kerro meille miten voimme olla avuksi tai soita +358 40 901 5800 niin kuulet meistä ja palveluistamme lisää.