Luomme ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme

Palvelut

Tehdään yhdessä bisneksestäsi parempaa
Go to DIGITAALINEN INFOTAULU ja MAINOSNÄYTÖT

DIGITAALINEN INFOTAULU ja MAINOSNÄYTÖT

Digitaalinen mainosnäyttö pitää olla helppo käyttää. Olit sitten missä tahansa kunhan pääset nettiin päivität sisältöä rajattomasti. Käyttämällä palvelua vähennät mainoskuluja ja vahvistat omaa tuotemerkkiäsi.

Go to Q-Flow ohjaa asiakasvirtoja

Q-Flow ohjaa asiakasvirtoja

Asiakaspalvelussa autamme kohtaamaan asiakaskokemuksen haasteet. Palvelu on joukko ratkaisuja, jotka koskevat myyntiä, asiakaspalvelua ja hallinnon prosesseja. Asiakkaina mm. valtion hallinto, terveydenhuolto, pankit, teleoperaattorit.

Go to ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN MITTAAMINEN

ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN MITTAAMINEN

Vaadi Asiakkaalta palautetta, ehdotuksia tai esitä kysymyksiä. Tue tehtyä ostopäätöstä tarjoamalla lisäpalveluja. Kesken palveluprosessia voit pyytää palautetta ja tehdä korjaavia ehdotuksia. Kasvata asiakastyytyväisyyttä ja vahvista omaa tuotemerkkiäsi.

Go to Feedbox asiakaspalaute reaaliajassa

Feedbox asiakaspalaute reaaliajassa

Modulaarisen arkkitehtuurin avulla voit ottaa käyttöön toimintoja vaiheittain joilla keräät ja analysoit asiakaspalautetta. Asiakkailta saatu palaute (data input) kerätään esim. kosketuskäyttöisellä tablet tietokoneella tai web-pohjaisella käyttöliittymällä

Go to MOBIILI MAINONTA JA MAKSAMINEN

MOBIILI MAINONTA JA MAKSAMINEN

Tavoita kuluttaja missä ja milloin tahansa; kaupassa, rappupussa, television tai tietokoneen ääressä. Kaupalliset ”push” ilmoitukset voidaan lähettää useilta alustoilta kuten Kassapääte, TV, Radio, PC, automaatit, mainostaulu. SmartGroup tuo liikkuvan “kehotuksen toimia”.

Go to SmartHome – elämäntyyliä Kotiin

SmartHome – elämäntyyliä Kotiin

Integroi sähkölaitteet, yksinkertaisella ja älykkäällä tavalla. Voit yhdistää ja hallita laitteita hiiren napsautuksella, ohjaat ja valvot kokonaisuutta älypuhelimestasi. Hanki ja liittä kaikki kodin laitteet kerralla tai rakenna etäohjattavia ja valvottavia kohteita harkintasi mukaan.

Go to KOTIKATU – TALOYHTIÖN PALVELUKANAVA

KOTIKATU – TALOYHTIÖN PALVELUKANAVA

Kotikatu on sähköinen palvelukanava asukkaille käytössä 24/7/365, missä oletkin. Kotikatu tekee asumisen arjesta helpompaa tuoden sähköiset palvelut helposti saataville.

Go to 5G – Siklu mmWave radiolinkit taajamiin

5G – Siklu mmWave radiolinkit taajamiin

Huippunopeat ja toimintavarmat yhteydet ovat keskeinen edellytys viestintämarkkinoiden kehittymiselle. Laajakaista on yhteiskunnalle ja yksittäiselle ihmiselle äärimmäisen tärkeä.

Palveluja rakentaessa olemme kiinnittäneet erityistä huomioita sen käytettävyyteen. Mikäli haluat kysyä palveluista tarkemmin tai vaikka kokeilla sitä, kerrothan yhteystietosi niin otamme yhteyttä sopivana ajankohtana.

SmartGroup

SmartGroup on kansainvälinen palveluintegraattori jonka juuret ovat Suomessa. Olemme erikoistuneet arvoa tuottavien palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon palveluna. Helppokäyttöisten palvelujen toteuttamisesta on kokemusta yli 25 vuotta.
Luomme ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme

SmarGroup tarjoaa helppokäyttöisen kehittyneen palvelukokonaisuuden kaupan alalle, pankeille, vakuutuslaitoksille, isännöinti- ja kiinteistöyhtiöille, yksityisille ja julkisrahoitteisille palvelu- ja hoivayksiköille sekä muille valikoiduille yritysasiakkaille. SmartGroup on palvelukokonaisuuden integraattori. Strategisena tavoitteena on tuottaa kaikki palvelut pilvipalveluna ja niiden kautta jaettavan palvelusisällön tuottaa alihankintana ulkopuolinen palveluntuottaja. Myynti hoidetaan suoraan tai valikoitujen jälleenmyyntikanavien kautta. Yhtiö tähtää liiketoiminnan nopeaan kasvuun ja kansainvälistymiseen.

  • Meidän itsemme on oltava se muutos jota maailmalta haluamme. Se vaatii rohkeutta ja jääräpäisyyttä.

  • Opimme uutta tekemällä ja kokemalla. Työ perustuu käytännön ja teorian yhteen nivomiseen.

  • Energia ja aktiivisuus! Käyttövoima tulee yksilöstä, ei organisaatiosta. Jokainen luo työpaikkansa tyhjästä.

  • Olemme pestautuneet työyhteisöön jossa hoidetaan asiat Tiiminä. Käytämme hyväksi verkostoja.

Pyydä lisätietoja

Kerro meille miten voimme olla avuksi tai soita +358 40 901 5800 niin kuulet meistä ja palveluistamme lisää.

Kiva kun tulit sivuillemme. Tutustu palveluihin ja kerro jos voimme olla sinuun yhteydessä palvelun käynnistämiseksi. Piilota tämä ilmoitus